Bageri

 • Kanelbulle
 • Kardemummabulle

Kanelbulle

Ingredienser

Vetebulle med kanel- & mandelmassa

Kardemummabulle

Ingredienser

Vetebulle med smör och kardemumma

 • Kanellängd
 • Kardemumma sockerkaka
 • Tigersockerkaka

Kanellängd

Ingredienser

Vetelängd med kardemumma och fyllning av mandelmassa och kanel, toppas med pärlsocker och flisad mandel

Kardemumma sockerkaka

Ingredienser

sockerkaka med smak av kardemumma

Tigersockerkaka

Ingredienser

Sockerkaka med smak av choklad och citron

 • Baguette
 • Dansk kavring
 • Grand Nevada

Baguette

Ingredienser

Vetesurdeg och havssalt

Dansk kavring

Ingredienser

Klippt råg, solroskärnor och linfrön, sötat med sirap

Grand Nevada

Ingredienser

Vetesurdeg och havssalt

 • Dansk rågfralla
 • Russinfralla
 • Rågsurdegsfralla
 • Vallmofralla
 • Vetesurdegsfralla

Dansk rågfralla

Russinfralla

Ingredienser

Råg, russin och sirap

Rågsurdegsfralla

Vallmofralla

Ingredienser

Vete och vallmo

Vetesurdegsfralla

Ingredienser

Vetesurdeg och havssalt

Bageri I stockholm med tradition & kvalitet

Från vårt bageri med stenugn kan ni handla bröd och bakverk som både smakar gott och håller högsta kvalitet, då vi använder oss av riktigt fina ingredienser och traditionella hantverksmetoder. Här smakar brödet som det gjorde förr då det har fått jäsa i lugn och ro och gräddas till att få en fin, knaprig skorpa. Riktigt smör, inga konserveringsmedel, mjöl av bästa kvalitet och ordentligt knådad deg – det är enligt oss receptet på ett riktigt välbakat bröd.

Bröd som får ta sin tid

Fler och fler konsumenter har börjat ställa krav på kvaliteten när de handlar bröd och andra matvaror. Vi är ett av de bagerier som är glada över att se att kvantitet har börjat ersättas med kvalitet. För oss är det viktigt att leverera en riktigt bra produkt till våra kunder och vi tror även att det är mer hälsosamt att äta bröd och bakverk som har tillverkats med omsorg och ingredienser av hög kvalitet.

Ett bröd som får jäsa länge istället för att blåsas upp med industriella metoder får en helt annan textur och brukar ha ett högre näringsvärde. Bra mjöl smakar inte bara godare utan brukar också ha ett högre mineralinnehåll. Våra surdegsbröd är ett bra exempel. De får jäsa länge, ofta över natt, för att få rätt struktur, tuggmotstånd och en smak som inte går att jämföra med billigbröd från mataffären. Vi tror att du, precis som vi själva, kommer att uppskatta den högre kvalitet man får när man arbetar på det här viset. Kom gärna förbi i någon av våra butiker i Stockholm idag och prova på hur ett riktigt välbakat bröd smakar!

Brett bageri-sortiment

Vi har ett brett utbud av bröd som bör tilltala de flesta smaker. Här hittar du rustika rågbröd såsom dansk kavring, vår goda fruktlimpa med russin, aprikos och valnötter, vetesurdegsbrödet Grand Nevada med havssalt, valnötslimpa och även dinkelbröd för dig som gärna väljer ett äldre sädesslag. Vi bakar såväl vitt bröd som grövre sorter och inspireras gärna av brödtraditionen i länder som Frankrike, Tyskland och våra nordiska grannländer – utöver de svenska klassikerna förstås.

Vi levererar dagligen bröd med stor variation till våra olika butiker i Stockholm så att alla kan hitta en sort som de tycker om och som passar tillfället, vare sig det är dags för frukost, när man vill ha en fralla till eftermiddagen eller ett bröd till soppan på kvällen.