Lunchmeny S:t Eriksgatan

Veckans Vegetariska
  • Spenatlasagne med tomtatsås

Kockens special

  • Fisksoppa med räkor och aioli
Måndag
  • Raggmunk med sidfläsk och lingon
  • Pankopanerad tilapiafilé med kokt potatis, remouladsås och picklad lök

Tisdag

  • Kålpudding med potatismos och löksås
  • Ugnsbakad laxfilé med dillpotatis och citronsås

Onsdag

  • Fläskschnitzel med stekt potatis, gröna ärtor och rödvinssås
  • Stekt strömming med kokt potatis, dillsmör och gröna ärtor

Torsdag

  • Pannbiff med potatismos, gräddsås och lingon
  • Laxwallenbergare med kokt potatis och parmesansås

Fredag

  • Kyckling- & champinjonrisotto med parmesan och cocktailtomat
  • Pankopanerad tilapiafilé med kokt potatis och skagenröra