Lunchmeny Kungsbron

Veckans Vegetariska
  • Vegetarisk pasta med champinjoner, zucchini, ärtor, färska örter och grana padano
Måndag
  • Höstig nötköttsgryta med bönor, aubergine, champinjoner, sötpotatis. Serveras med kokt potatis
  • Pocherad torsk med dillstuvade räkor och kokt potatis

Tisdag

  • Coq au vin med bacon, smålök, champinjoner, timjan och rödvin. Serveras med ris
  • Stekt panerad strömming med skirat smör och potatismos

Onsdag

  • Shepherd’s pie
  • Flundrafilé med haricot vertes, kokt potatis och hummersås

Torsdag

  • Kalvschnitzel cordon bleu med stekt potatis och rödvinssås
  • Fisksoppa med musslor, räkor och aioli

Fredag

  • Pulled pork med tortilla, syltad rödlök, coleslaw och grillad potatis
  • Ugnbakad lax med rödlök- & basilikatäcke samt risotto