Lunchmeny Fältöversten

Veckans vegetariska:  Pankopanerade auberginer med dipsås på honung, chili, ingefära och sesamfrön. Serveras med ris med soja bönor.

Måndag

  • Fläskfilégryta med curry, grönsaker och ris
  • Pocherad torskfilé med vitvinsås, räkor, kräftstjärtar och kokt potatis

Tisdag

  • Chili con carne, gräddfil, nacho chips och ris
  • Panerad spätta med ”Skolans sås” och kokt potatis

Onsdag

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
  • Panerad torsk med ört-citron majonnäs och kokt potatis

Torsdag

  • Corn flakes panerad kyckling med bbq sås och stekt potatis
  • Fisksoppa med räkor musslor och aioli

Fredag

  • Chili marinerad fläskkarré med tomatrelish och klyftpotatis
  • Lax schnitzel med kapriscréme, gröna ärtor och råstekta rotfrukter