Lunchmeny Fältöversten

Veckans vegetariska: Gryta på linser, blomkål, morötter och parmesan, serveras med jasminris.

Måndag

  • Stekt benfri kotlett med provençalsås och råstekt potatis.
  • Pocherad torskfilé med dillsås och kokt potatis.

Tisdag

  • Paella med fläskkött, chorizo, musslor, räkor och aioli.
  • Panerad spätta med stuvad spenat och kokt potatis.

Onsdag

  • Biff a la Lindström med brunsås, ärtor, saltgurka och stekt potatis.
  • Laxpudding med skirad smör, citron och dill.

Torsdag

  • Moussaka med smulad fetaost och ruccola.
  • Fisksoppa med räkor, musslor och aioli.

Fredag

  • Pankopanerad kyckling med sweet chilisås och ris.
  • Ugnsbakad lax med purjolök & bluecheesesås, serveras med ugnrostad potatis.