Lunchmeny Fältöversten

Veckans Vegetariska
  • Quinoabiffar med rotfruktspytt och limeyoghurt

Måndag

  • Bouillabaisse med torsk, lax, räkor, musslor och créme fraiche
  • Korvpanna med chorizo, grönsaker, tomatsås och surkål

Tisdag

  • Lasagne bolognese med ruccola
  • Gratinerade rullader på kungsflundra med vitvinsås, kräftstjärtar och dill. Serveras med kokt potatis

Onsdag

  • Kycklingköttbullar i currysås med grönsaker och ris
  • Pocherad torsk med kokt potatis och gräslökssås

Torsdag

  • Köttfärslimpa med färskpotatis, gräddsås,lingon och ärtor.
  • Fisksoppa med räkor, musslor och aioli

Fredag

  • Krämig pasta med räkor, vitt vin, sockerärtor, dill och parmesan
  • Pankpanerad kolja med kokt potatis och chili- & limecréme