Lunchmeny Fältöversten

 Veckans Vegetariska
  • Broccolibiffar med bulgursallad, tabbouleh, krossad majstortilla och gräddfil

Måndag

  • Biffstroganoff med saltgurka, gräddfil och ris
  • Pocherad sejfilé med kokt potatis, citronsås och räkor

Tisdag

  • Wallenbergare med potatismos, ärtor och gräddsås
  • Ugnsbakad torsk med rödbetspesto, skirat smör och kokt potatis

Onsdag

  • Rispytt med grönsaker och kronärtskockscréme
  • Fiskgratäng med flundrarullad i dillsås och rotfrukter

Torsdag

  • Kycklinggryta med kokosmjölk, curry, grönsaker och ris
  • Fisksoppa med räkor, musslor och aioli

Fredag

  • Karré- och chorizospett med grillade grönsaker och örtsås
  • Stekt laxfilé med råstekt potatis och krispig bacon samt parmesancréme