Lunchmeny Fältöversten

Veckans vegetariska:  Indisk kikärtsgryta med grönsaker, kokosmjölk och ris

Måndag

  • Boeuf bourguignon med ris
  • Pocherad torskfilé med stuvad fänkål och kokt potatis

Tisdag

  • Pasta med finstrimlat nötkött, soltorkade tomater, champinjoner, basilikasås och parmesanost
  • Rårakor med kallrökt lax , créme Fraiche, stenbitsrom och citron

Onsdag

  • Wallenbergare med gröna ärtor lingonsylt gräddsås och kokt potatis
  • Gratinerad spätta med vitvinsås, kräftstjärtar, dill och kokt potatis

Torsdag

  • Ugnsgrillad majskyckling med färskostkräm och italiensk potatissallad
  • Fisksoppa med räkor, musslor och aioli

Fredag

  • Helstekt fläskkarré med chimichurri salsa och rostad potatis
  • Stekt laxfilé med crudite, dillmajonnäs och färskpotatis