Frukost Stockholm

Frukost i Stockholm på Thelins Konditori

Stockholmare – ge dig själv en riktigt bra start på dagen med en frukost på Thelins konditori! Sätt dig ned en stund med morgontidningen och en kopp kaffe eller ta en snabb hämtfrukost på vägen till jobbet. Låt oss servera din frukost i Stockholm – du kommer inte att ångra dig.

Frukost är dagens viktigaste mål. Det har vi fått lära oss sedan barnsben och på Thelins tar vi frukosten på allvar. I våra butiker i hela Stockholm, från Solna och Sundbyberg norr om stan till Nacka och Gröndal i söder, serverar vi god och nyttig frukost som gör att du står dig till lunch med bred marginal.

Våra lokaler bjuder på en lugn och avslappnad miljö på gott avstånd från stressiga dagislämningar och hetsig morgontrafik. Vår trevliga och serviceinriktade personal är redo att servera dig en god och näringsriktig första måltid för dagen – runt om i hela Stockholm.

Frukost i Stockholm på ett kafé med tradition

Vi är ett konditori med tradition, och det betyder att vi kan det här med bröd. Oavsett om du vill ha en rejäl frukostbagel, en enkel toast eller ett nyttigt surdegsbröd med fullkorn så fixar vi det. Goda, självklart dagsfärska, frukostmackor med ett varierat utbud av goda och fräscha pålägg, läskande och uppiggande smoothies, juicer rika på energigivande c-vitaminer, fräscha grönsaker, fil och yoghurt eller kanske ett kokt ägg – vår frukost i Stockholm har allt du behöver för att få en bra start på dagen.

Nej, vi har inte glömt fikat. En stark espresso som får dig att vakna upp ur morgondvalan, en mustig café latte eller varför inte en kopp te. Vill du toppa med en liten godbit så kan du ta en croissant, en kanelbulle eller något annat av våra delikata bakverk.

En frukost på Thelins gör att du klarar av förmiddagen på jobbet med glans! Vill du bjuda kompisarna på kontoret på frukost så kan vi dessutom hjälpa dig med en smidig take away. Och du är självklart välkommen tillbaka när det är dags för lunch.

Vi blandar tradition med nya idéer

Thelins är ett klassiskt konditori med gammal yrkestradition som vi blandar med nya idéer. Tack vare högklassiga råvaror och yrkesskickliga medarbetare så kan vi garantera ett gott resultat. Hos oss träffas alla generationer över en kopp kaffe eller en smoothie. Denna härliga blandning av människor är vi stolta över!

Notera att utbudet kan variera en del mellan våra olika kaféer runt om i Stockholm.

Välkommen till Thelins – kaféet för dig som är sugen på en god och trivsam frukost i Stockholm!